Heti asennuksen jälkeen:

Liukuovia, jotka hankaavat toiseen lasipintaan asennettuun kalvoon ei saa avata 2 viikkoon asennuksen jälkeen. Kalvoja ei saa pyyhkiä tai koskea 2 viikkoon asennuksesta, eikä niiden päälle saa liimata tarroja.

Mikäli havaitset kalvossa / irtoamista, ota viipymättä yhteyttä asennus liikkeeseen.

Yleistä:

Asennustyöllämme on 3 vuoden takuu ja kiinteistö kalvoilla on 5 – 12 vuoden takuu.

Restyling Point ei kemiallisesti valmista asentamiensa tuotteita / raaka-aineita, kuten kalvoja. Me innovoivasti pidämme silmät auki uusille tuotteille, testaamme niitä ja jatkuvasti etsimme tuoreinta parasta kemiallista teknologiaa, jotta asiakkaamme saisivat laadukkaimmat tuotteet. Restyling Pointin antama takuu on kalvo valmistajan antama takuu, eli mahdollisissa reklamaatiotapauksissa asia hoidetaan valmistajan edustajien kanssa. Meidän tehtävänä on löytää asiakkaan puolesta paras mahdollinen raaka-aine, mitä alaltamme tällä hetkellä saa ja asentaa se kestävimmällä mahdollisella tavalla asiakkaan kiinteistöön.

Talvella: avattaviin uloimman lasin sisäpuolelle asennettuihin kalvoihin suosittelemme  muutamien päivien ajan pitämään sisä ikkunaa auki, jotta kosteus kuivuu nopeammin pois. Mikäli kalvon alle on jäänyt vesikuplia, ne kuivuvat lähipäivinä / viikkoina pois, riippuen vuodenajasta.

Ilmassamme on pölyhiukkasia, näin ollen asennuksessa kalvon ja lasin väliin saattaa jäädä muutamia partikkeleita pölyhiukkasia, jotka näkyvät kuplina. International Window Film Association:in mukaan kalvotettujen ikkunoiden täytyy näyttää hyvältä katsoessa lasipintaa 2 m etäisyydeltä. Siitä huolimatta omat standardimme eivät ole niin kevyet, tavoitteenamme on täysin pölytön ja kuplaton asennus.

Vaikka 40 000h kokemuksemme aikana erikoiskehitetyn asennusteknologian ja vaativan standardimme ansiosta vaalimmekin täydellisyyttä, koska tämä on käsityötä, on teoriassa mahdollista, että muutama yksittäinen pölyhiukkanen saattaa jäädä kalvon alle.

Erityisesti ulkoasennuksissa sääilmiöiden ansioista pölyn kulkeutuminen kalvon alle on aina mahdollista ja ajoittain mahdoton ehkäistä.

Ei alkuperäisesti asennetut tiivisteet / mahdolliset korjaustyöt ja rakennemuutokset saattavat vaikuttaa tiivisteen ja kalvon väliseen hankaavuuteen, mahdollisesti aiheuttaen  kalvon rasittumisen.

Pesu:

 • Useissa peilikalvo malleissamme on luontainen hydrofobinen pinta, eli niiden päälle ei saa edes liimattua mitään. Pinta siis hylkii vettä ja likaa, näin ollen sadevedet valuvat paremmin pois kalvon päältä ja ikkuna vaatii vähemmän pesua.
 • Turvallinen ja tehokas pesutapa on pestä saippuavedellä ikkuna. Ensin käydään pehmeällä mikrokuitu sienellä, joka ei naarmuta kalvoa ja lopuksi lastataan vedet kumilastalla pois. Varo kumilastassa teräviä reunoja.
 • Lika tarttuu kalvoon huonommin kiinni, kuin paljaaseen lasiin. Näin ollen puhdistusta varten riittää usein saippuavesi. Järeämmille lasinpesunesteelle ei ole tarvetta. Varo käyttämästä teräviä puhdistusvälineitä, ne naarmuttavat kalvoa.
 • Käytä PH 7 – neutraalia pesuainetta. Liian hapokas aine saattaa jättää läikkiä.
 • Mikäli kalvoon on jäänyt tarrojen liimaamisesta liimajälkiä, ne lähtevät isopropyylialkoholi – pitoisilla puhdistusaineilla.
 • Mikäli ikkunanpesun yhteydessä kalvoa ei kuivata, kalvon pinnalle syntyy todennäköisesti kalkkijäämiä, jotka lähtee huonoimmassa tapauksessa vain kiillottamalla pois.
 • Happosateet saattavat jättää pisarajälkiä pinnoitteen päälle kuivuttuaan.

Ominaisuudet:

 • Auringonsuojakalvot saattavat pimentää sisälle tulevan valon määrää.
 • Kalvojen maksimi leveydet rullakoossa on 152 cm ja 183 cm. Tästä syystä leveämpiin laseihin tulee puskusauma. Ajan myötä kalvo saattaa kutistua n. 1 mm ja sauma saattaa näkyä selkeämmin.
 • Auringonpaisteen määrä lisääntyy vuosittain ilmastonmuutoksen myötä. Auringonpaiste ja UV – säteily ovat voimakkaimmat kalvo pinnan rasittajat.
  Esimerkiksi Keski – Euroopassa usein näkee jo mattapintaisiksi muuttuneita ja haljenneita kalvoja. Tämä on loistava esimerkki auringon tuottamasta rasituksesta kalvoon. Suomessa ei toistaiseksi vielä ole niin voimakkaita helteitä, näin ollen Skandinaviassa kalvot säilyvät hyvänä pisimpään.
 • Voimakkain auringonpaisteen rasitus kohdistuu vaakasuuntaisiin lasipintoiihin. Parhaiten kalvot kestävät täysin pystysuuntaisissa ikkunoissa. Takuu pystysuuntaisissa ikknoissa on pidempi, kuin vaakasuunstaisissa pinnoissa. Esimerkiksi pysty pinnassa 7-12 v ja vaakapintaisissa 0-1 v, riippuen kalvo tyypistä.
 • Mikäli kalvotetun lasipinnan lähellä tehdään hitsaus tai rälläköintiä, kalvo / lasi on suojattava kipinöiltä. Kipinät sulattavat kalvon.

Kalvojen poisto:

 • Kalvojen poisto tehtävä ammattilaisen toimesta
 • Liimajäämät poistettava Stainless Steel terällä, joka ei naarmuta lasia. Lasin oltava puhdas kalvon poisto hetkellä, jottei hiekanjyväset naarmuta lasipintaa.
 • Varottava tuottamasta liikaa painetta yksittäiseen kohtaan poistoterällä, jottei lasipinta rikkoudu.

Haluatko, että työ tehdään vastuuntuntoisesti, aikataulussa ja parhaalla vastineella rahoillesi?
Kysy tarjous Restyling Pointin ammattilaisilta, jotka tekee tätä laatustandardeilla, arvoilla ja rakkaudella.

WhatsApissa: +3580445050624

Puhelin: +3580445050624

Sähköpostilla: [email protected]

Restyling Point Oy – Pohjoismaiden kärki teippaus ja suojauskäsittelyissä