”Ajoneuvojen stailausmaailma on aina kiehtonut minua niin että vuonna 2010 menin kauppaan ja ostin ensimmäisen kalvopaketin…”
– S.Haukka ( Toimitusjohtaja)

Sergei Haukka Restyling Point toimitusjohtaja

Juuri tämä valintani, rakkaus autoihin, tuhannet harjoittelutunnit ja päättäväisyys johtivat Ikkunantummennus Haukan perustamiseen – aiemman yrityksemme perustamiseen.

Vuosien mittaan taitomme ja intohimomme ovat kasvaneet ja palveluvalikoimamme ja asiakaskuntamme on vain laajentunut. Nykyisin teemme auton lasien ja valojen tummennuksia, yliteippauksia ja auton maalipinnan suojateippauksia PPF kalvolla; ajoneuvoihin, kiinteistöihin, moottoripyöriin tms. Uudelleen brändäyksessä yrityksemme nimi muuttui Restyling Point Oy:ksi tammikuussa 2018. Mutta perusarvomme ja periksiantamattomat prioriteetimme eivät ole koskaan muuttuneet –

TÄLLAISELLA RESEPTILLÄ ON PÄÄSTY ONNISTUNEISIIN TOTEUKSIIN JA PYSYVIIN ASIAKASSUHTEISIIN VUOSIEN AIKANA.
  • Huipputason työn laatu ja maailman parhaiden materiaalien käyttö
  • Laadukas ja yksilöllinen asiakaspalvelu
  • Luotettavuus ja vastuuntuntoisuus
  • Jatkuva oppiminen ja prosessien kehittäminen
  • Kilpailukykyinen hinta

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme rakastumaan autoihinsa uudestaan, olipa kyse pienistä yksityiskohdista tai suuremmista muutoksista. Mukaudumme asiakkaidemme tarpeisiin, toiveisiin ja muuttuviin tilanteisiin joustavasti.

Mikäli Sinulla on kysyttävää, niin soita meille tai tule käymään toimipisteessämme kahvilla. Kerromme mielellään lisätietoa materiaaleista, toimintatavoista jne. Kaikki teipit ja kalvot ovat paikan päällä nähtävillä ja autamme valitsemaan juuri Sinun toiveisiin sopivan ratkaisun. Tiloissamme on lounge, jossa voit autosi asennuksen aikana rentoutua ja odottaa työn valmistumista cappuccinon äärellä.

Meiltä saat laadukasta ja monipuolista palvelua yhdestä paikasta.

Sijaintitiedot