Elinikäinen AfterCare huolto-ohjelma

Yksityiskohtaisten takuuehtojen lisäksi olemme luoneet PPF asiakkaillemme ilmaisen huolto-ohjelman.

Vuosien ajan olemme toteuttaneet elinikäistä AfterCare huolto-ohjelmaa PPF asiakkaillemme ilmaiseksi. Tämä on individuaalinen tuotteen huolto-toimenpide.

Tämä huolto toimenpide koskee vain kalvon irtoamista, joka syntyy luonnollisen tuotteen kulumisen / tahallisen tai tahattoman käytön ansiosta.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos asiakas pesee autoansa väärin liian läheltä painepesurilla ja aiheuttaa kalvolle vauriota, niin me leikkaamme esteettisesti näkyvän irronneen palan pois. Korjaustoimenpide saa kestää max 5-10 min, eikä korjaustoimenpiteeseen sisälly paikkapalan tai muun paikkauksen asennus-/liimaus-prosessia. Tai jos renkaiden tasolla ja viereisillä alueilla asennetut PPF suojakalvot irtaantuvat tai muuttavat ulkonäköä ruman näköisiksi, leikkaamme asiakkaan toivomat kohdat pois.

AfterCaren huolto – ohjelman tarkoitus on antaa asiakkaille helppous PPF kalvon käyttöön, koska tiedämme tuotteen faktat ja kerromme PPF tuotteen todellisista käyttömahdollisuuksista ja sitä kautta turvaamme asennetun PPF kalvon edustuskelpoista ulkonäköä ja kuntoa.

AfterCare huolto korjauksissa asiakas ei maksa vahingoitetun alueen pois leikkaamisessa. Korjaustoimenpiteen voi tulla suorittamaan varaamatta aikaakin, mutta tällöin asiakas saattaa joutua odottamaan riippuen asennus tilanteesta. Paras on sopia AfterCare huollon korjaus hetki liikkeen kanssa ennakkoon.

Restyling Pointin PPF AfterCare huolto ohjelma toimii eliniän sille asiakkaalle siihen autoon, joka on siihen PPF asennuksen alunperin Restylingiltä ostanut.

AfterCare huolto-ohjelmaa ei voi siirtää omistajanvaihdoksen myötä. Auton omistajavaihdoksen jälkeen toimii normaali tuotten/palvelun takuu.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Takuuehdot

Takuuehdot jakautuvat kahteen osa-alueeseen. Asennuksen takuu ja materiaalitakuu.

Asennustyössä on vuoden takuu ja materiaaleilla valmistajan ilmoittama 1-12v takuu. Poikkeamat takuuehdoissa merkitään takuutoditukseen tai tilausvahvistukseen, jos sellaiset ovat autossa/asennetussa kohteessa olleet ja niillä on pienikin mahdollisuus vaikuttaa tuotteen tai asennuksen kestoon ja takuuehtoihin, esim. keraaminen pinnoite tms. autossa ennen teippausta, joka vaikuttaa adheesioon.

Tuotteen kestävyyteen vaikuttaa huomattavasti auton käyttö ja pesutapa.

Tarkemmat takuuehdot