KERAAMINEN PINNOITE AUTOON JA AUTON KIILLOTUS / MYLLYTYS

KULUNEEN MAALIPINNAN ELVYTYS JA ENNAKOINTI SEN SUOJAUKSESSA.

Auto tarvitsee huolenpitoa ja maalipinnan kunnossapito on kriittisen tärkeää. Auton maalipintaan syntyy eriasteisia naarmuja kaikista mekaanisista kontakteista. Mainita voi esimerkiksi lumiharjan käytön, autoon nojaamisen, auton peittämisen jne. Naarmuja syntyy jopa kaikkein hellävaraisimmassa käsinpesussa. Naarmuinen pinta heijastaa huonommin valoa ja naarmujen yhä lisääntyessä maalipinta muuttuu harmaaksi ja kiillottomaksi. Pinta saattaa ajan myötä myös hapettua, pinttyä ja jopa muuttua mataksi UV-valon, pien, ilmansaasteiden ja pesu- ym. kemikaalien yhteisvaikutuksesta. Näiden lisäksi myös kuivuneet vesipisarat jättävät jälkeensä näkyviä kalkki- ja mineraalijäämiä, jotka ajan mittaan tunkeutuvat auton lakkakerrokseen.

Jos haluat palauttaa auton pinnan ja antaa sille kiiltävän ’aivan uuden’ ilmeen, suosittelemme investoimaan laadukkaaseen 3-vaiheiseen koneelliseen kiillotukseen ja maalipinnan suojaamiseen keraamisella pinnoitteella ja PPF kalvolla.

auton kiillotus, koneellinen kiillotus autoon

AUTON KIILLOTUS / KONEELLINEN KIILLOTUS

Maalipintaan tulee käytönjälkiä ja kun tavoitellaan pysyvämpää ja parempaa lopputulosta, on maalipinnan koneellinen kiillottaminen / auton myllytys ainoa vaihtoehto. Tämän toteuttamiseen käytämme kiillotuskonetta, sopivia kiillotuslaikkoja sekä kiillotusaineita. Myllyttämällä pystytään palauttamaan kulunutkin maalipinta alkuperäiseen loistoonsa ja jopa sen ylikin. Tämä on autonhoidon ehdottomasti yksi vaativimmista työvaiheista.

Kuvia auton kiillotuksesta
auton kiillotus, koneellinen kiillotus autoon

AUTON KIILLOTUS / KONEELLINEN KIILLOTUS

Maalipintaan syntyy käytönjälkiä ja kun tavoitellaan pysyvämpää ja parempaa lopputulosta, on maalipinnan koneellinen kiillottaminen ainoa vaihtoehto. Tämän toteuttamiseen käytämme kiillotuskonetta, sopivia kiillotuslaikkoja sekä kiillotusaineita. Myllyttämällä pystytään palauttamaan kulunutkin maalipinta alkuperäiseen loistoonsa ja jopa sen ylikin. Tämä on autonhoidon ehdottomasti yksi vaativimmista työvaiheista.

Kuvia auton kiillotuksesta

KERAAMINEN PINNOITE AUTOON

Keraaminen pinnoite on tänä päivänä teippien ja PaintProtectionFilmin eli PPF:n jälkeen heti tehokkain suoja ajoneuvoille. Käytämme Cartec Ceramic Guard SiCarbon+ pinnoitetta. Ceramic Guard on läpimurto nanokeraamisten pinnotteiden maailmassa. Tällä vallankumouksellisella tuotteella saadaan korkeakiiltoinen, tasainen ja kestävä suoja auton pinnoille. Maalipinta saa syvemmän kiillon ja värin. Keraamisen pinnoitteen ansiosta auton pinnat hylkivät vettä ja likaa. Keraamista pinnoitetta ei saa pesemällä pois. Keraamisen pinnoitteen takuu on 3 vuotta ja noudattamalla huoltoohjelmaa tuotteelle myönnetään ”For Life”- takuu.

Kuvia keraamisesta pinnoituksesta
keraaminen pinnoite autoon
keraaminen pinnoite autoon

KERAAMINEN PINNOITE AUTOON

Keraaminen pinnoite on tänä päivänä autoteippien ja Paint Protection Filmin eli PPF:n jälkeen heti tehokkain suoja ajoneuvoille. Käytämme Cartec Ceramic Guard SiCarbon+ keraamista pinnoitetta. Ceramic Guard on läpimurto keraamisten pinnotteiden maailmassa. Tällä vallankumouksellisella tuotteella saadaan korkeakiiltoinen, tasainen ja kestävä kemiallinen suoja auton pinnoille.

Maalipinta saa syvemmän kiillon ja värin. Keraamisen pinnoitteen ansiosta auton pinnat hylkivät vettä ja likaa. Keraamista pinnoitetta ei saa pesemällä pois. Keraamisen pinnoitteen takuu on 3 vuotta ja noudattamalla huoltoohjelmaa tuotteelle myönnetään ”For Life”- takuu.

Kuvia keraamisesta pinnoituksesta
KIILLOTUKSEN JA KERAAMISEN PINNOITTEEN EDUT

Korjaa maalausvirheet – Auton kiillotus auttaa poistamaan sellaiset maalivirheet kuten pyörrejäljet ja hologrammit. Auton kiillotus tekee auton pinnasta sileän ja kiiltävän.

Poistaa naarmuja – Kun pieniä naarmuja on pinnassa paljon, auton kiilto alkaa himmentyä. Auton kiillotus poistaa tehokkaasti pienet naarmut ja palauttaa auton maalipinnan kiillon.

Toimii suojaavana pinnoitteena – Keraaminen pinnoite suojaa auton lakkakerrosta kemikaaleilta ja UV-säteiltä.

Pitää auton maalipinnan puhtaampana ja kiiltävänä pidempään – Cartec Ceramic Guard keraaminen pinnoite hylkii sateen, mudan ja lian. Näin pesukertojen määrä vähenee ja pesuprosessit lyhentyvät puoleen. Autoon ei jää kiinni hiekkaa lian mukana, jonka ansiosta auto naarmuntuisi käytössä.